Het erf & weiland

Gasten kunnen het erf oprijden en parkeren op het naastgelegen weiland. Na het parkeren worden zij ontvangen bij de picknicktafels en bij de statafels op en om het terras. Vanuit deze centrale plek tussen de hooiberg, wagenschuur en het strohuisje, kun je de overige gasten aan zien komen. Vanaf hier loopt een wandelpad, voorzien van houtsnippers, die leidt naar de grote vijver achter op het erf. Tijdens de wandeling kom je een grote pizza-oven tegen (evt. te huren), de kas en dan het terras onder de fruitbomen waar de ceremonie kan plaatsvinden.

De hooiberg

De hooiberg is aan twee zijden afgetimmerd met houten delen. De kerkbanken uit de Fransiscuskerk te Oudewater staan achter elkaar opgesteld met aan de zijkanten strobalen. Een tafel met kruk voor het zetten van de handtekening is uiteraard aanwezig, evenals 2 stoelen voor het bruidspaar. Voor kaarslicht wordt gezorgd.

De serre

Tussen de Bed & Breakfast en de oude koeienstal ligt de serre. Deze ruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor ontvangst van de dag-gasten, een toostmoment of een ontbijt met ouders/ceremoniemeesters de dag erna (tot 14 personen). Ook geeft de Serre toegang tot een dames- en een herentoilet.

De wagenschuur

De wagenschuur biedt ruimte aan de gasten voor als het weer iets minder goed is. De afmeting is ongeveer 7m x 18m. De ruimte kan eventueel verwarmd worden met heaters (niet standaard aanwezig).

Het strohuisje

De silo van vroeger is nu een tuinhuis met een rieten kap, waar de professionele cateraar haar mobiele keuken kan installeren (voldoende stopcontacten aanwezig).