Bed & Breakfast De Ruige Weide: Bijzonder trouwen in de polder

Van harte welkom bij Bed & Breakfast De Ruige Weide.
Bed & Breakfast De Ruige Weide is gevestigd in een negentiende-eeuwse boerderij in het prachtige polderlandschap bij Oudewater. Hier wonen wij - jullie gastvrouw en gastheer Nicole en Sjacco Schouten - met onze kinderen Manouk, Tijs en Daan. Een idyllische plek, waarmee wij jullie graag laten kennismaken.

Bijzondere sfeer, persoonlijk en ongedwongen

Dromen jullie van een trouwdag in een landelijke sfeer met een ceremonie op een terras onder de fruitbomen? Of in een half open hooiberg met 100-jaar oude kerkbanken, aangekleed met strobalen? Een akoestische gitarist met een zangeres die de ceremonie muzikaal ondersteunen en een witte bruidsduif die je los kunt laten? Dat en meer is mogelijk bij B&B De Ruige Weide!

Officiële trouwlocatie Oudewater

Naast de 2 gastenkamers, is B&B De Ruige Weide sinds april 2015 een officiële trouwlocatie van Oudewater. Er zijn volop mooie plekken op het erf voor de ceremonie, het proostmoment, de foto's, het uitklappen van tafels voor een unieke buitenlunch of diner (natafelen mogelijk tot 23.00 uur; evt. akoestische achtergrondmuziek tot 20.00 uur). Wil je na deze bijzondere dag op de Ruige Weide nog de dansvloer op met evt. avondgasten? Dan is wellicht Fort Wierickeschans in Nieuwerbrug of Het Witte hof in Haastrecht een goed idee. Trouwen op onze buitenlocatie is mogelijk van mei tot half september. Het aantal gasten ligt rond de 80 maximaal. Is het onverhoopt minder mooi weer, dan biedt de wagenschuur een mooi alternatief: oude balken, de grote staldeuren half open met uitzicht op het groen.
Klinkt dit alles als muziek in de oren, dan nodigen wij jullie graag uit om de sfeer te komen proeven.
Tot ziens bij Bed & Breakfast De Ruige Weide!

Met vriendelijke groet,
Nicole Schouten